Admin Admin
| Subject: اس ام اس خنده دار Sun Mar 04, 2012 8:02 pm | |
| متن نوشته شده بر روی تی شرت شوهر تمام دختران شیطان هستند ، اما همسرم یک ملکه است * * از آنها !!! . . . پیامک خنده دار دختران زیبا هستند پس از چراغ خاموش ! (شکسپیر) همه پسران بی گناه هستند قبل از چراغ خاموش ! (زن شکسپیر) . . . جوک و اس ام اس جدید یکی از ۲ راهیهای زندگی وقتی است که نمیدانید در شیشهای مقابلتان را باید «بکشید» یا «فشار دهید» ! . . . تا حالا دقت کردین وقتی می خوایم یقه لباس یا روی سینه رو نیگاه کنیم لب و لوچه آدم کج میشه ! همین الان امتحان اگه کن باورت نمیشه ! . . . غضنفر به نامزدش اس ام اس میده عزیزم من تا ۱۰ دقیقه دیگه میام پیشت اگه نیومدم اس ام اس رو دوباره بخون ! . . . این روزها اگه تو خونه باهاتون مهربون شدن به سرعت خونه رو ترک کنید ! قضیه خونه تکونی جدیه !! . . . کاربردهای مختلف ” مُردن ” در فرهنگ ما !! برو بمیر : برو گمشو ! بمیرم برایت : خیلی دلم برایت می سوزد ! می میرم برایت : عاشقتم ! می مردی ؟ : چرا کار را انجام ندادی ؟ … مردی ؟ : چرا جواب نمی دهی ؟ نمردیم و … : بالاخره اتفاق افتاد ! مردیم تا … : صبرمان تمام شد ! مرده : بی حال ! مردنی : نحیف و لاغر ! مردم : خسته شدم! من بمیرم ؟ : راست می گی؟ . . . حیف نون ظهر از سر کار برگشت خونه دید خانومش نهار درست نکرده از عصبانیت سرشو کوبید به دیوار یهو یادش اومد مجرده !!! . . . رابطه هاى امروزى جوری شده که مى تونید به همدیگه دست بزنید ولى نمى تونید به گوشى هاى همدیگه دست بزنید !! . . . لذتی که تو دست توی دماغ کردن هست ، تو فین کردن نیست ! حالا لذت گوله کردن به کنار! . . . با کلمه آره یا نه جواب بده آیا من میدونم که تو احمقی ؟!؟ . . . امروز روز جهانی اطلاعات است . لطفا این پیام را به باهوش ترین کسی که میشناسید ارسال کنید . فقط برای من نفرست ! چون از صبح تا حالا ۵۰۰ بار این اس ام اس برام اومده ! . . . یک واقعیت : ﻭﻗﺘﻲ ﺑﭽﻪ ﺍﻱ ﺑه دنیا ﻣﻴﺎﺩ ﻫﻤﻪ ﺟﻤﻊ می شن میگن: ﭼﻪ ﻣﺎﻣﺎﻧﻴﻪ ﭼﻪ ﺧﻨﺪهﻫﺎﺵ ﻣﺎﻣﺎﻧﻴﻪ ﻟﺒﺎﺷﻮ ﭼﻪ ﻣﺎﻣﺎﻧﻴﻪ ﻭ . . . اما ﺍﺯ ﺑﺎﺑﺎیی ﺧﺒﺮﻱ ﻧﻴﺴﺖ ﻛﻲ ﻳﺎﺩ ﺑﺎﺑﺎ ﻣﻴﻔﺘﻦ !؟ ﻭﻗﺘﻲ ﭘﻮﺷﻚ ﺑﭽﻪ رو ﺑﺎﺯ می کنن میگن: ﺍﻱ ﺑﺎﺑﺎ ﭼﻘﺪﺭ ﺭﻳﺪﻩ ! . . . قابل توجه خانوما مرد اونه که قلبتو شارژ کنه نه سیم کارتتو ! . . . همیشه معذرت خواهی به معنای غلط کردم نیست گاهی ینی خفه شو ! . . . ۲ تا زن توی اتوبوس برای یک صندلی خالی دعواشون میشه راننده میگه اونی که مسن تره بشینه روی صندلی هر ۲ تا زن به هم نگاه کردن و صندلی خالی ماند ! . . . اگر شرایط زندگی برای شما سخت شده و تحمل ندارید و اگر در روابط عاشقانه خود شکست خورده اید هنگامی که غم و اندوه شما را احاطه کرده و هنگامی که اشک از چشمان شما جاری شده فقط با ما تماس بگیرید (روابط عمومی شرکت دستمال کاغذی اشک مال !) . . . تو رو خدا اگه قصد ازدواج داری بهم بگو خودم میخوامت التماست میکنم چرا حرف نمیزنی باهام هر موقع میبینمت ساکتی (مکالمه عضنفر با مانکن داخل مغازه!)
| |
|