Admin Admin
| Subject: تمام آهنگ های: داریوش Thu Mar 08, 2012 8:59 pm | |
|
Last edited by Admin on Thu Mar 08, 2012 9:21 pm; edited 1 time in total | |
|
Admin Admin
| Subject: Re: تمام آهنگ های: داریوش Thu Mar 08, 2012 9:13 pm | |
| | |
|
Admin Admin
| Subject: Re: تمام آهنگ های: داریوش Thu Mar 08, 2012 9:33 pm | |
| امروز طبق گفته های پیشین که قرار بود در این پست آهنگهای درخواستی که گفته بودین رو بذارم . طبق تعداد رای هایی که شما دوستان دادید از داریوش عزیز حشیش (که اسم اصلیش نعشگی هستش) و با من از یاران بگو که همون نسیم نو بهاری هستش ولی اسم اصلی این ترانه با من از یاران بگو هستش با صدای داریوش و آصف که در یک مهمانی این آهنگ رو با هم اجرا می کنند . و از ابی هم آهنگهای جشن مهرگان و خونه رو برای دانلود قرار خواهیم داد (که فکر می کنم جشن مهرگان برای اولین بار هستش که در نت پخش میشه و خیلی از دوستان شاید قسمتی از این ترانه رو شنیده باشند) . امیدوارم که خوشتون بیاد دوستان به همراه چند عکس نایاب از این دو هنرمند عزیز . با من از یاران بگو (داریوش و آصف) نعشگی | |
|
Admin Admin
| Subject: Re: تمام آهنگ های: داریوش Thu Mar 08, 2012 9:42 pm | |
| | |
|
Admin Admin
| Subject: Re: تمام آهنگ های: داریوش Thu Mar 08, 2012 9:50 pm | |
| سلام دوستان این بار چند آهنگ زیبا از خواننده محبوب خودم را برای شما عزیزان می زارم تا استفاده کنید . بدرود.کلیپ زیبایی از داریوش
| |
|
Admin Admin
| Subject: Re: تمام آهنگ های: داریوش Thu Mar 08, 2012 9:55 pm | |
| | |
|
Admin Admin
| Subject: Re: تمام آهنگ های: داریوش Fri Mar 09, 2012 5:37 am | |
| تمام آلبومهای داریوش. نازنین
1.مرا به خانه ام ببر 2. نازنین 3. آینه 4. حادثه ( مرد سفر باش ) 5. لالایی 6. نیایش 7. سرگردون اجرای دوم 8. جنگل جاری 9. یاس پرپر --------------------------------------------------------------------- پرنده مهاجر 1. پرنده مهاجر 2. داد از این دل 3. گرگ بیابون 4. گل زیره 5. گره کور 6. سقوط 7. ولایت 8. نامه به وطن (یاران) --------------------------------------------------------------------- به من نگو دوست دارم 1. ای عشق 2. نیستی (گره) 3. نجات 4. مهمان ناخوانده (ترک عشق) 5. جنگل 6. گذشته های دور 7. به من نگو دوست دارم 8. دیوار 9. مرگ شب 10. مصلوب ---------------------------------------------------------------------
چشم من 1. بوی خوب گندم 2. سپید و سیاه 3. دستهای تو ( یاد تو ) 4. آسمون با من و تو قهره دیگه 5. چشم من 6. رهایی ( کفتر کشته ) 7. شب اومد 8. خار ( هوشیاری ) 9. چی میشه گفت؟ 10. تلافی --------------------------------------------------------------------- فریاد زیر آب
1. قلندر 2. جشن دلتنگی ( هجرت ) 3. خورشید خانم 4. از تو 5. اجازه 6. فریاد زیر آب 7. عشق من عاشقم باش 8. به خود رسیدن ( بی همگان ) 9. نفرین نامه 10. برادر جان --------------------------------------------------------------------- سال 2000 1. سال 2000 2. سقوط 3.بن بست (کوچه) 4. شهر غم 5. داد از این دل 6. گلایه 7. خونه 8. وطن 9. تنگه غروبه --------------------------------------------------------------------- شقایق 1. پریا 2. شقایق 3. گل بارون زده 4. عروسک 5. طلایه دار ( قرن یخی ) 6. یاور همیشه مومن 7. شبخون 8. حسود 9. مه لقا 10. زندگی یه بازیه --------------------------------------------------------------------- زندونی 1. خسته ام 2. بهار خاموش 3. گذری بر شبانه (کوچه ها باریکند) 4. نفرین به دشمن 5. کارون 6. مرغ حق ( هو علی مدد ) 7. سلام 8. زندونی 9. لالایی (تباهی) 10. صدایم کن 11. پسرم 12. پنجره ( علی کنکوری ) 13. رسول رستاخیز --------------------------------------------------------------------- نون و پنیر و سبزی 1. سهم من 2. رازقی ( ابی ) 3. آهای مردم دنیا 4. نون و پنیر و سبزی (داریوش و ابی) 5. ستاره دنباله دار ( ابی ) --------------------------------------------------------------------- آهای مردم دنیا 1. آهای مردم دنیا 2. گفتگو با دل ( من دیگه بچه نمیشم ) 3. آینه 4. به خیالم ( تکیه بر باد ) 5. نیایش 6. دل من 7. سهم من 8. با من از ایران بگو --------------------------------------------------------------------- همصدا 1. همصدا 2. خانه سرخ 3. سال 2000 4. خاموش نمیرید 5. روله ( لری ) 6. پند حافظ 7. وطن 8. گلایه --------------------------------------------------------------------- جنگل 1. پنجره ( علی کنکوری ) 2. جنگل 3. زندونی 4. وطن 5. مرگ شب (در بند) 6. صدایم کن 7. سرگردون ( اجرای اول ) 8. مصلوب 9. پسرم 10. خونه --------------------------------------------------------------------- ندیم 1. ندیم 2. روزگار نا مهربون 3. نشانی از تو می بینم 4. فاجعه ( بخواب ای یار ) 5. به من نگو دوست دارم 6. عشق بی حاصل (ترک عشق) 7. چی میشه گفت؟ 8. گذشته های دور 9. بوی خوب گندم 10. رهایی ( کفتر کشته ) --------------------------------------------------------------------- سفره سین 1. بالای نی 2. چی بگم 3. چکامه سفره سین 4. عصر ما ( هاتف ) 5. کودکی ها (هاتف) 6. ساده (هاتف) 7. خسته نشو (هاتف) --------------------------------------------------------------------- بچه های ایران 1. به تکرار غم نیما 2. به بچه هامون چی بگیم 3. بچه های ایران 4. با شما آیندگانم 5. بغض 6. پرسه 7. حریق دریا --------------------------------------------------------------------- نفرین نامه 1. بمان مادر 2. بپا خیزید 3. در این بن بست (روزگار غریبیست) 4.نفرین نامه 5. خاک خسته (نعره کن) 6. رهگذار عمر 7. نا رفیق 8. نفرین نامه (بدون کلام) --------------------------------------------------------------------- امان از... 1. دو مسافر 2. روز مبادا 3. شاید باید 4. تمام من 5. امان از... --------------------------------------------------------------------- نیستی 1. نیستی 2. به خیالم ( تکیه بر باد ) 3. گره کور 4. پند حافظ 5. سهم من 6. به خود رسیدن 7. آهای مردم دنیا 8.آینه --------------------------------------------------------------------- آشفته بازار 1. طاقت 2. آشفته بازار 3. شب شکن 4. شمالی 5. فصلی دوباره 6. بهار --------------------------------------------------------------------- کهن دیارا 1. کهن دیارا 2. بمان مادر 3. در این بن بست (روزگار غریبیست) --------------------------------------------------------------------- مسبب 1. مسبب 2. زهره 3. سقف (گوگوش) 4. بالای نی 5. منتظر (گوگوش) 6. چی بگم 7. مثل تو (گوگوش) 8. من و دل --------------------------------------------------------------------- گل بیتا 1. شام مهتاب 2. شیرین شیرینم 3. گل بیتا 4. هم غصه 5. یاران 6. سرود آفرینش 7. تند باد حادثه 8. کهن دیارا --------------------------------------------------------------------- دوباره میسازمت وطن 1. دوباره میسازمت وطن 2. حرکت 3. آذر آبادگان 4. ایران نگاه کن 5. افسانه ها 6. دوباره میسازمت وطن (با صدای مردم) --------------------------------------------------------------------- رومی (معشوق همین جاست) 1. معشوق همین جاست 2. غلام قمر 3. صحبت (فرامرز اصلانی) 4. اینجا کسیست پنهان (رامش) 5. هو 6. چه بی رنگ و بی نشان (فرامرز- رامش) 7. تو نه چنانی که منم 8. ماییم (رامش) 9. از دل سلامت میکنم (رامش) 10. فنا (رامش) 11. زهی عشق (فرامرز) 12. وقت آن شد 13. بمیرید (همخوانی) ---------------------------------------------------------------------
راه من 1. راه من 2. چکاوک 3. روزنه 4. موج 5. روز اول 6. تلنگر --------------------------------------------------------------------- آهنگهای متفرقه داریوش که ما اون رو با نام آلبوم رازقی معرفی میکنیم. رازقی
1. رازقی 2. لب دریا 3. کمال ( دکلمه ) 4. آهای جوون 5.دعای آرامش( دکلمه) 6. صبح بهار 7. مناجات (دکلمه)
| |
|