Admin Admin
| Subject: شاعر : استاد فریدون مشیری Sun Feb 26, 2012 9:57 am | |
| در كوره راه گمشده ي سنگلاخ عمر مردي نفس زنان تن خود مي كشد به راه خورشيد و ماه، روز و شب از چهره ي زمان همچون دو ديده، خيره به اين مرد بي پناه *** اي بس به سنگ آمده آن پاي پر ز داغ اي بس به سرفتاده در آغوش سنگ ها چاه گذشته، بسته بر او راه بازگشت خو كرده با سكوت سياه درنگ ها *** حيران نشسته در دل شب هاي بي سحر! گريان دويده در پي فرداي بي اميد كام از عطش گداخته آبش ز سر گذشت عمرش به سر نيامده جانش به لب رسيد *** سوسوزنان، ستاره ي كوري ز بام عشق در آسمان بخت سياهش دميد و مرد وين خسته را به ظلمت آن راه ناشناس تنها به دست تيرگي جاودان سپرد *** اين رهگذر منم، كه با همه عمر با اميد رفتم به بام دهر برآيم، به صد غرور اما چه سود زين همه كوشش كه دست مرگ خوش مي كشد مرا به سراشيب تنگ گور *** اي رهنورد خسته، چه نالي ز سرنوشت؟ ديگر تو را به منزل راحت رسانده است دروازه طلايي آن را نگاه كن! تا شهر مرگ، راه درازي نمانده است
| |
|
Admin Admin
| Subject: Re: شاعر : استاد فریدون مشیری Sun Feb 26, 2012 9:58 am | |
| | |
|
Admin Admin
| Subject: Re: شاعر : استاد فریدون مشیری Sun Feb 26, 2012 9:59 am | |
| دستم ز دامانت برفت ای نازنین جانم بسوخت
آن غنچه نو رسته در دامان آمالم بسوخت
گفتم فراق یار را طاقت نیارد تاب من
باور نکردم هجر تو آتش شد و تابم بسوخت
دل شعله ور از عشق تو جان بیقرار از هجر تو
هم عشق و هم هجرت ببین با هم چه آسانم بسوخت
شمعی و من پروانه ام عقلی و من دیوانه ام
پروانه دیوانه ام عشقت پروبالم بسوخت
ای درد و ای درمان من ای یاور پنهان من
رخ بر متاب از جان من بنگر که بنیانم بسوخت
هر دم شب تار دلم در جستجوی نور توست
یک پرتوی زان نور خود بنما که سامانم بسوخت
سودای عشقت گر شود جان و دل بیمار من
روح از کفم بیرون رود ان دم که پیمانم بسوخت
| |
|
Admin Admin
| Subject: Re: شاعر : استاد فریدون مشیری Sun Feb 26, 2012 10:00 am | |
| چه جاي ماه ، كه حتي شعاع فانوسي درين سياهي جاويد كورسو نزند به جز قدمهاي عابران ملول صداي پاي كسي سكوت مرتعش شهر را نمي شكند *** به هيچ كوي و گذر صداي خنده مستانه اي نمي پيچد *** كجا رها كنم اين بار غم كه بر دوش است ؟ چرا ميكده آفتاب خاموش است ! *****
| |
|
Admin Admin
| Subject: Re: شاعر : استاد فریدون مشیری Sun Feb 26, 2012 10:01 am | |
| لب دريا رسيدم تشنه، بي تاب، ز من بي تاب تر، جان و دل آب، مرا گفت : از تلاطم ها مياساي ! كه بد دردي است جان دادن به مرداب !
| |
|
Momid12
| Subject: Re: شاعر : استاد فریدون مشیری Fri Mar 02, 2012 5:31 pm | |
| bazam salam andre azizam kheli ziba bod mersi az to be khater in hame zahmati ke mikeshi | |
|