Admin Admin
| Subject: اس ام اس عاشقانه انگلیسی با معنی فارسی Sun Mar 04, 2012 7:43 pm | |
| اس ام اس عاشقانه انگلیسی با معنی فارسی As days go by, my feelings get stronger, To be in ur arms, I can’t wait any longer. Look into my eyes & u’ll see that it’s true, Day & Night my thoughts r of U.. هرچی که روزها میگذرن، احساسات من قوی تر میشه برای در آغوش تو بودن نمیتونم بیش از این صبر کنم به چشمام نگاه کن، خواهی دید که حرفام راسته شب و روز تمام افکارم ماله تو هستن
| |
|
Admin Admin
| Subject: Re: اس ام اس عاشقانه انگلیسی با معنی فارسی Sun Mar 04, 2012 7:57 pm | |
| Life ends when you stop dreaming, hope ends when you stop believing and love ends when you stop caring. So dream hope and love...Makes Life Beautiful ///////////////////////////////// Time will always fly, but our love will never die. Keep in touch and remeber me ///////////////////////////////// When time comes for u to give ur heart to someone, make sure u select someone who will never break ur heart, cuz broken hearts has never spare parts. //////////////////////////////// I m going to write on all the bricks I MISS U and i wish that one falls on ur head,so that u knows how it hurts when u miss someone special like u. ///////////////////////////// زندگی به پایان می رسد هنگامی که شما را متوقف خواب، امید به پایان می رسد هنگامی که شما را متوقف باور و عشق به پایان می رسد هنگامی که شما را متوقف مراقبت. بنابراین امید رویا و عشق ... زندگی جدید و زیبا می سازد ///////////////////////////// زمان همیشه می گذرد، اما عشق ما هرگز نخواهد مرد. در تماس باشید و به خاطر من ///////////////////////////// وقتی زمانی رسید که برای تو به قلب تو را به کسی بدهد، مطمئن تو کسی را انتخاب کنید که به قلب تو هرگز، قلب شکسته چون قطعات یدکی هرگز. ///////////////////////////// من هستم به نوشتن روی تمام آجر ها دلم برات تنگ شده I و U را آرزو می کنم که در سر تو می افتد، به طوری که تو می داند که چه دردی داره وقتی کسی تنگ خاص مانند تو.
| |
|